Elämyksiä ja mielenrauhaa - Lomalla saa myös nauttia ja harrastaa

Palvelut ja nähtävyydet »»

Risteilyt Höytiäisellä sekä ravintolat Joensuussa

Nähtävyydet ja risteilyt »»

Pohjois-Karjala tunnetaan Kolista ja sen kansallismaisemasta sekä vesistöistä, joka on inspiroinut kuuluisimpia taiteilijoitamme ja säveltäjiämme. Kontiolahdella, Kontioniemessä on Filmikylä, Bunkkerimuseo löytyy Joensuusta.

» Tutustu Pohjois-Karjalan nähtävyyksiin

Lähialueen kaupat ja erikoisliikkeet

Kaupat ja erikoisliikkeet»»

Marketteja, käsityömyymälä, vaatemyymälä, leipomokahvila sekä monet kampaamot ja kauneushoitolapalvelu sijaitsevat Kontiolahden kirkonkylällä (4km), isommat marketit, kauppakeskus sekä erikoisliikkeet löytyvät Joensuusta(24km).

» Käy ostoksilla ja leikkimässä

Vuokravälineet perheille, aikuisille ja lapsille kesäksi ja talveksi

Siivous ja vuokravälineet »»

Loppusiivous, polkupyörät, perämoottorit, lastenrinkat ja hoitopöydät löytyvät myös tarvittaessa. Autoon jää enemmän tilaa tai voitte matkustaa vaikka lentäen.

» Tutustu vuokravälineisiin

Retkeily ja liikkuminen

Retkeily & hiihto »»

Luonnossa liikkuminen, patikoiden poluilla, soudellen selillä, pyöräillen kujilla tai hiihtäen laduilla, keventää reppua ja mieltä.

» Nosta kuntoa ja kevennä mieltä

Kalastus & marjastus »»

Voit harrastaa hyötyliikuntaa poimimalla tatteja, kanttarelleja ym. sieniä ja vadelmia lähialueelta ja muita marjoja lähialueen metsistä. Hankittuasi kalastuskortin voit uistella kuhia ja lohia Höytiäisestä tai kaikki voivat onkia pikkukaloja.

» Tuoretta ruokaa suoraan nurkalta

Matkailuauton vuokraus Helsingistä »»

Voit nyt myös vuokrata matkailuauton Helsingistä ja lähteä liikkeelle minne haluat. Voit yhdistää mökki- ja automatkan uudella tavalla esim viikko mökillä toinen asuntoautolla tai vuokrata asuntoauton muuten vaan viikoksi tai kahdeksi.

» Matkailuauton vuokraus Helsingistä

Copyright Sirnihta Lomamökit | Sirnihta Lakeside Holiday Villas in Finland | Yhteistyössä