Kaupat, ostoskeskukset ja Taitokorttelin sekä lähiseudun erikoiset erikoisliikeet

Kaupat ja erikoisliikkeet Pohjois-Karjalassa

Lähialueelta löytyy mitä mainioimpia erikoisliikkeitä sekä suuria marketteja ja ostoskeskuksia. Mitä et löydä niin sitä et varmaan tarvitse? Kontiolahdelta löydät perusliikkeet ruokakaupat ja apteekin sekä muutaman mielenkiintoisen erikoisliikkeen. Joensuusta löydät sitten enemmän Prismasta, Kauppakeskus Iso-Myyhyn sekä Motonetistä Taito -kortteliin. Joensuussa muuten kannattaa käydä katsastamassa auto sillä hinnat ovat Suomen halvimmat ;) ...

Lapsille

Jos haluat käydä rauhassa shoppailemassa löytyy lapsille kaksi leikkipaikkaa.

Myyrylä

Myyrylä on Iso Myyn riemukas leikkipaikka kaiken ikäisille lapsille. Iloisten hahmojen koristamassa touhupisteessä perheen pienimmät voivat rakennella palapelejä, lukea kirjoja, tehdä väritystehtäviä, katsoa videoita ja pelata kosketusnäytöllä varustetun oppimiskeskuksen pelejä.

Myyrylän kotisivut

Kontiolahden erikoisliikkeitä

Pitovalveluita

Lähiseudun pitopalveluja: Kotileipomo & Pitopalvelu Menna, www.pitopalvelumenna.fi
Koti- ja yritysapu Kapusta, www.telemail.fi/kapusta

www.kiertotienkievari.fi/

Konditorio Rosalinda

Suosittelemme maistelemaan Rosalindan pullaa joka on erittäin suussa sulavaa. Rosalindasta saat myös kakkuja yms mukaasi. Rosalinda sijaitsee aivan Kontiolahden keskustassa Osuuspankin talossa.

Mansikka kahvio

Sinkkosen mansikkakahviosta saat normaalit kahviopalvelut ja samalla voit hakea vaikkapa juurekset ja marjat mökille.

www.sinkkosenmarjatila.fi/

Kiertotien kievari

A-oikeuksin varustettu kievari-tyylinen tilausravintola maatilamiljöössä. Tilat ruokailuun, jaloitteluun, jutusteluun, tanssimiseen, saunomiseen ja seurusteluun persoonallisissa tiloissa ja kauniissa pihapiirissä.

www.kiertotienkievari.fi/

Nettiemo

Nettiemo tarjoaa laadukkaita, ekologisia, kauniita ja käytännöllisiä tuotteita elämän pieniin suuriin muutoksiin. Nettiemo täytti tänä vuonna 10 vuotta.

www.nettiemo.fi/

Kontiolahden maalaistori

Suoramyyntitila, josta löydät tuoreet perunat, porkkanat, mansikat ja muut maatilantuotteet. Avoinna heinäkuun alusta arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-15.

Satu- ja Nalle-Galleria

Tuotteissa seikkailevat jänöt, nallet, peikot ja keijut ystävineen. Uusia hahmoja syntyy jatkuvasti, ne kulkevat mukaan ajatuksiin Pohjois-Karjalan luonnosta ja rantamailta. Myös pienet lorut ovat omaa tuotantoa. Tarja Laaninen on tehnyt TV-2:n pikkuväelle kuvituksia ja lorumittaisia tarinoita.
» Nalle-Gallerian sivut

Savipaja Tuliaistupa Ky

Pienen savipajan tuotteita ovat :

  • kynttilälyhdyt
  • koristekeramiikka
  • valaisimet
  • käyttökeramiikka

Tuotteita on saatavissa tilauksesta, jälleenmyyjiltä sekä vierailujen yhteydessä pajamyynnissä. Tuotteisiin voi lisäksi saada halutun tekstin tai kuvan kaiverrettuna tai maalattuna.

www.tuliaistupa.fi/

Käsityöläisten myymälä

Kontiolahden kotiseutukeskuksen navetan ylisillä. Avoinna heinäkuun alusta arkisin klo 11-17.

Tallukka

Keskellä kylää olevasta pienestä kaupasta llöytyy lähinnä vaatteita lapsille ja aikuisille.

Ihan Pieni Putiikki

Noin kilometrin matkan päähän mökkialueelta sijaitsevaan vanhaan navettaan on tehty putiikki, jossa myydään käsityötuotteita. Matkan varrella olevasta talosta voit ostaa lähimetsien ja -niittyjen hunajaa.

www.ihanpieniputiikki.fi

Luomu ei ole vain trendi - se on myös maku

Keräsimme karttaan eri tilat ja ostopaikat mistä saat lähialueen maukkaita tuotteita puhtaana joko suoraan pellosta tai pensaasta.

Yläosan kartasta -ikonia klikkaamalla löydät niin luomutilojen kuin luontaishoitojen sijainnit.

Liisan luontaishoidot

Liisa Laukkanen tekee vyöhyketerapiaa, tavanomaista hierontaa ja kuppausta. Liisa on auttanut monia ihmisiä pääsemään vaivoista joita moderni lääketiede ei ole pystynyt korjaamaan. Lasten koliikki yms vaivat hoituvat Liisan käsissä nopeasti.

Liisan Luontaishoito Tmi - Puh: 013 731 350

Puhankan luomutila

Lanttua, punajuurta, kaalia. Luomulanttu-, porkkana- ja perunalaatikkoa

Leivät:

  • Tuotteet: Jyvä-vuoka ruisleipä, grahamleipä(Luomuaste = 1 ja 2)
  • Yleistä: Puhakan tummaa vuokaleipää myydään myös osittain itse Puhakan pitämässä Luomupuodissa Joensuun kauppahallissa. Leivällä on luomumerkintä.
  • Muuta: Grahamleivälle (luomuaste 2) tuottaja ei ole erikseen hakenut luomumerkintää, koska sitä tulee ainoastaan piirille.

Puhakan Leivät - 040 589 8710

Kontiomehu

KontioMehu on Pohjois-Karjalan vanhin ja edelleen toimiva, myös ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja mehutuotteita valmistava, perheyritysmuodossa toimiva mehuasema.

kontiomehu.fi

Trombiaukon hunajaa

Hannu Vattulainen tuottaa hunajaa kahdeksatta kesää. Kansalaisopiston mehiläishoitajan kurssilta alkeisopetuksen toimintaan saanut Vattulainen tuottaa hunajaa sekä myy pesiä ja emomehiläisenä mielekkäänä harrastuksena. Myyntipiste sijaitsee ihan lomamökkien läheisyydessä.

Lempisten Omentarha

Luomuomenaa moneen makuun ja tarpeeseen - Puhdasta luonnonmukaisesti viljeltyä pohjois-karjalalaista omenaa.

www.luomuomena.fi - 0400 678762

Taru Riihilän luomutila

Tarjolla luomu vadelmaa Lippahivontie 3, Katajaranta, Kontiolahti

Katso sijainti kartalta - 0500-224 797

Copyright Sirnihta Lomamökit | Sirnihta Lakeside Holiday Villas in Finland | Yhteistyössä