Siivous ja vuokravälineitä perheille, lapsille ja aikuisille

Vuokravälineet kesäksi

Siivous ja lakanat

Muistathan varata etukäteen lähtösiivouksen sekä liinavaatteet, mikäli tarvitsette niitä.

Muistathan varata etukäteen lähtösiivouksen sekä liinavaatteet, mikäli tarvitsette niitä. Saatte ne mökkiin toimitettuina. “Pakettiin"kuuluu aluslakana, pussilakana, tyynyliina sekä iso ja pieni pyyhe, hinta 9€/kpl.

Siivous

Vuokralaisen tulee tehdä ennen lomamökiltä lähtöä molemmat siivoukset. Jollei perussiivousta ole tehty tai jos olet tilannut sen meiltä, perimme alla mainitun hinnan siivouksen laajuudesta riippuen. Suursiivoukseen kuuluu perussiivous. Lähtiessänne lomamökiltä tulee yllä olevat kohdat olla kunnossa.

Perusiivous

• mattojen tamppaus
• liinavaatteiden poisto ja vuodevaatteiden tuuletus
• lattioiden imurointi ja pesu
• saunan, pesuhuoneen sekä WC:n puhdistus ja pesu
• pölyjen pyyhkiminen

Hinta: 40€ + 0,5 € / m2
Rantapirtti, Niemi ja Lahukka: 60 - 80 € kerta
Kalliola, Kanttarelli ja Villiruusu: 100 -150 € kerta

Suursiivous

• perussiivous
• astioiden tiskaus
• jääkaappi-pakastimen tyhjennys ja puhdistus
• elintarvikkeiden poistaminen kaapeista
• roska-astioiden tyhjentäminen
• tyhjien pullojen ja tölkkien poistaminen huoneistosta

Hinta: 80 € + 0,5 / m2
Rantapirtti, Niemi ja Lahukka: 100 - 150 € kerta
Kalliola, Kanttarelli ja Villiruusu: 150 - 200 € kerta

Mikäli tilaat siivouksen paikan päällä, niin muistathan, että alle vuorokauden ilmoitusajasta veloitamme 30-50 € lisämaksun. Siivouksen laajuuden tarkistamme mökiltä lähtiessänne. Mikäli mökki on jätetty siivoamatta veloitamme suursiivouksen maksimi hinnan sekä 50 € lisämaksun.

Pidätämme oikeuden kaikkiin hintojen muutoksiin

Vuokravälineet

Vuokravälineet »»

Kesäisin käytössä on veloituksetta muutamia perinteisiä mato-onkia.

Polkupyörät

Polkupyöräretkelle Kolvanan Uuroon tai vaikka tennistä pelaamaan Kontiolahden kirkonkylälle? Voit vuokrata päiväksi polkupyörän vaikka koko perheelle.

Vuokrahinta: 6 € / vrk, 30 € / vko

Purjelauta tai kanootti

Voit vuokrata käyttöösi Starboard Start purjelaudan. Välineet ovat aloittelijoille ja harrastelijoille. Lauta on erittäin tukeva ja sillä on helppo aloittaa uusi harrastus.

Vuokraamme kahden hengen kanootteja ja kantavat suurenkin kuorman leirintä- ja kalastustarvikkeita.

Vuokrahinta: 15 € / vrk, 75 € / vko

Sähköperämoottori

Voit vuokrata erikseen lasikuituveneeseen sähköperämoottorin, joka kestää noin 12 riippuen miten kovaa sillä ajaa. Vuokrahintaan kuulu akku ja laturi.

Vuokrahinta: 15 € / vrk, 75 € / vko

Pienet perämoottorit

Voit vuokrata erikseen lasikuituveneeseen 4 tai 9,9 hevosvoimaisen perämoottorin. Vuokrahintaan ei kuulu polttoaineita.

Vuokrahinta: 25 € / vrk, 125€ / vko

Suuri perämoottori

Voit vuokrata erikseen Buster-alumiiniveneeseen 15 hv perämoottorin. Lisäksi vuokraan kuuluu kaikuluotain ja uisteluvapojen pidikkeet. Vuokrahintaan ei kuulu polttoaineita.

Vuokrahinta: 50 € / vrk, 250 € / vko

Mikäli vuokraat jonkun alla olevista välineistä koko viikoksi, vovit vaihtaa sen halutessasi toiseen samanhintaiseen välineeseen, jos välineistöä on vapaana.

Talvisin käyttössä on veloituksetta muutamia muovipulkkia.

Stiga-rattikelkat

Voit vuokrata lapsille tai lapsenmielisille Stiga-rattikelkan. Alueella on mukavia pieniä mäkiä, joista isommatkin saavat mukavat vauhdit.

Vuokrahinta: 5 € / vrk, 10 € / vko

Pilkkipaketti

Matikkaa, kuhaa, ahventa, siikaa ja joskus myös särkiä on mahdollista pyytää avannosta suoraan pannulle. Pilkkipaketti sisältää pilkkirepun, pilkin, vieheen, sohjokauhan sekä kairan. Lisäksi saat ohjeita lähialueen hyvistä kalapaikoista. 

Vuokrahinta: 5€ / vrk, 25 € / vko

Potkukelkat

Mikäs olisi sen mukavampaa kuin lähteä kevättalvella potkukelkkaretkelle järven jäälle! Saat tarvittaessa myös ohjeita kelkkailuun ja eri reitteihin.

Vuokrahinta: 5€ / vrk, 25 € / vko

Suksipotkukelkat 

Lähde uusilla suksipotkukelkoilla retkelle järven jäälle tai metsään kelkkaurille! Uudet suksipotkukelkat liikkuvat mukavasti myös paksummassa lumessa. Saat tarvittaessa myös ohjeita kelkkailuun ja eri reitteihin.

Vuokrahinta: 5€ / vrk, 25 € / vko

Mikäli vuokraat jonkun alla olevista välineistä koko viikoksi, voit vaihtaa sen halutessasi toiseen samanhintaiseen välineeseen, jos välineistöä on vapaana.

Vuokravälineet perheille

Perheet ja lapset »»

Syöttötuolit sekä lastensängy kuuluvat vuokraan. Lisäksi pienten Camin lasten kylpyamme (1kpl) ja hoitopöytä/kylpyamme (1kpl) on varattavissa käyttöösi sisältyen vuokraan. Muista varata etukäteen koska ammeita on rajoitettu määrä.

Jos vuokraat polkupyörän annamme käyttöösi polkupyörän lastenistuimen tai peräkärryn kahdelle lapselle. Istuimia ja vaunuja on molempia vain yksi kappale joten varaa ne ajoissa.

Lastenvaunut sekä kantorinkka

Auton takakonttiin mahtuu vain tietyn verran tavaraa ja yleensä vaunut vievät eniten tilaa. Vuokraa joko Herqules Raptor 3 Spin rattaat jotka sopivat myös juoksemiseen tai perinteiset 4 pyöräiset Emmalungan yhdistelmävaunut erillisellä nukkumakaukalolla. Kantorinkka on mukava myös vanhemmalle menijälle jos haluaa vaikka käydä patikkaretkellä läheisillä poluilla

Vuokrahinta: 5€ / vrk, 15 € / vko

PlayStation 2

Nuorilla pitää olla tekemistä, että paikalla viihdytään. Vaikka olemme varanneet sulkapallomailoja, petanquen, Monopolin ja muuta tekemistä, joskus yllättää tekemisen puute. Pelikonsolin mukana tulee eri auto, nhl sekä Singstar karaokepelit.

Vuokrahinta: 10 € / vrk, 20 € / vko

Mikäli vuokraat jonkun alla olevista välineistä koko viikoksi, voit vaihtaa sen halutessasi toiseen samanhintaiseen välineeseen, jos välineistöä on vapaana.

Copyright Sirnihta Lomamökit | Sirnihta Lakeside Holiday Villas in Finland | Yhteistyössä