Elämuksiä ja mielenrauhaa! Vuokramökit tai vuokrahuvilat Pohjois-Karjalasta - tukikohta toipumiseen ja rauhoittumiseen 290€ vkl - 1 110€ vko

Lomahuvila Villiruusu

Vuokrahuvila Villiruusu »»

Vuokrahuvila Villiruusu on suurin ja ylellisin vuokrahuvila, joka soveltuu erittäin hyvin useammallekin perheelle tai yrityskäyttöön. Villiruusuun voit ottaa myös lemminkin, josta on sovittava erikseen. 

» Tutustu Vuokrahuvila Villiruusuun

Iso Lomahuvila Kanttarelli

Vuokrahuvila Kanttarelli »»

Vuokrahuvila Kanttarelli on iso ja ylellinen vuokrahuvila, josta avautuu kaunis näkymä järvenselälle. Kanttarellin pidämme puhtaana eläinpölyistä, joten se soveltuu myös allergikoille.

» Tutustu Vuokrahuvila Kanttarelliin

Iso perheiden lomahuvila Kalliola

Vuokrahuvila Kalliola »»

Vuokrahuvila Kalliola on rakennettu aurinkoiseen rinteeseen, vanhalle järvenrantatöyräälle. Kalliolalla on myös erillinen 2006 valmistunut rantasauna hiekkarannalla.

» Tutustu Vuokrahuvila Kalliolaan

Perheiden lomamökki Lahukka

Vuokramökki Lahukka »»

Vuokramökki Lahukka on upea, kaksikerroksinen hirsihuvila pienen lahden hiekkapoukamassa. Lahukka on suosituin yksikkömme, koska se soveltuu erittäin hyvin isolle perheelle.

» Tutustu Vuokramökki Lahukkaan

Kodikas Lomamökki Niemi

Vuokramökki Niemi »»

Vuokramökki Niemi on kaksikerroksinen höylähirsihuvila aurinkoisen niemen kärjessä. Se on upealla paikalla josta on mukava katsella auringon laskua. Se soveltuu hyvin pariskunnille.

» Tutustu Vuokramökki Niemeen

Idyllinen Lomamökki Rantapirtti

Vuokramökki Rantapirtti »»

Uudistunut ja idyllinen vuokramö Rantapirtti on tehty erittäin luontoystävälliseksi. Lämmitys tulee suoraan Höytiäisestä ja sen pihapiiri on pyritty säilyttämään sellaisena kun se oli 70-luvulla.

» Tutustu Vuokrahuvila Rantapirttiin

Copyright Sirnihta Lomamökit | Sirnihta Lakeside Holiday Villas in Finland | Yhteistyössä